We use cookies to track visitor statistics and personalise adverts. This info is shared with Google. Only use the site if you agree to this. OK, I agree

The Invergordon Archive

High Street Environmental Upgrade 2004
The Invergordon Archive
High Street Environmental Upgrade 2004

North side of the High Street, at the western end of the works, looking west. Brick paving across the full width of the High Street presents a single surface, graded to allow for drainage. The central section providing room for two-way traffic can be seen. Parking spaces are denoted by the dark grey surface, giving 45 degree parking. The black feature in the centre of the picture, set into the stone coloured surface, is a protective grid which will accomodate a mature tree. Several of these will be planted on both sides of the road, adding to the Environmental Upgrade.
Picture taken on 25th August 2004.
Picture added on 30 August 2004
This picture is in the following groups
Invergordon High Street Upgrade 2004
Please add your comments about this picture using the form below.

Comments


Your Name


Your email address - this will be shown on the page and will allow the system to notify you of further comments added to this picture.




Invergordon High Street Upgrade 2004

High Street Environmental Upgrade 2004High Street Environmental Upgrade 2004High Street Environmental Upgrade 2004High Street Environmental Upgrade 2004High Street Environmental Upgrade 2004High Street Environmental Upgrade 2004